Workday Designers: Uramuotoilukurssi

Mikä sinusta tulee seuraavaksi?

Omaa uraa voi ja kannattaa muotoilla.

Onko mielessäsi työpaikanvaihdos, kokonaan uusi ura tai yrityksen perustaminen? Uramuotoilukurssi on käytännöllinen verkkokurssi työelämän pirullisten ongelmien ratkaisuun. Kurssi auttaa tunnistamaan omia toiveita, näkemään uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa, ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Lopputuloksena on konkreettinen urasuunnitelma sekä uusi, sinun itsesi näköinen mielekäs työ ja elämä.

Uramuotoilukurssi on tuki työuran pirullisiin ongelmiin. Se sopii tilanteisiin, joissa uran suuntaa on syytä tarkastella uudelleen ja löytää keinoja liikkua eteenpäin. Kurssista ovat saaneet apua niin ns. buffetpöytäongelman kanssa painiskelevat (liikaa uravaihtoehtoja) kuin työttömät ja uravaihdoksesta haaveilevatkin koulutustasoon ja lähtötilanteeseen katsomatta.

Kurssin voi ostaa itselle tai se voi olla työnantajan tuki työntekijälle muutostilanteessa.

Kurssin hyödyt

  • Löydät ratkaisuja mieltä painaviin, työhön liittyviin kysymyksiin.
  • Saat tehtäviä, joiden avulla voit lisätä itsetuntemustasi sekä löytää uusia näkökulmia omaan tilanteeseesi ja luoda konkreettisen urasuunnitelman.
  • Saat sysäyksen lähteä toteuttamaan pieniä muutoksia arjessa tai eväitä isonkin elämänmuutoksen toteuttamiseen.
  • Tutustut muotoiluajatteluun (design thinking) ja saat muotoilun menetelmiä käyttöön (työ)elämässä.

Uramuotoilu tuottaa tulosta

Tutkitusti hyviä tuloksia

Workday Designersin uramuotoilukurssi on saanut inspiraation Stanfordin yliopiston d.schoolin kurssista, jossa muotoiluajattelua on sovellettu opiskelijoiden elämän ja uran suunnitteluun. Kurssi on huippusuosittu ja sillä on tutkitusti saatu aikaan hyviä tuloksia.

Workday Designers on järjestänyt uramuotoilukursseja työpajamuotoisina, verkossa ja näiden hybriditoteutuksina vuodesta 2017 lähtien useille sadoille osallistujille. Osallistujat ovat olleet sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita. 

Kursseilla on mitattu osallistujien uratavoitteiden selkeyttä, ymmärrystä siitä miten niitä kohti voi edetä sekä luottamusta omiin kykyihin, joiden arvosana on noussut keskimäärin 3.0:sta 4.1:ään (asteikolla 1-5). Kurssin Net Promoter Score (NPS) on 62.

Suosituksia

"Uramuotoilukurssi on ihan aidosti superhyvä. Erityisesti silloin, kun oma ajatuksenjuoksu takkuaa eikä ole ihan varma, miten uralla kannattaisi edetä, antaa kurssi ainakin kymmenen uutta ideaa."
Emmi Nuorgam Yrittäjä
"Uramuotoilukurssin tehtävät ovat konkreettisia ja tuntuvat jäsentävän omaa ajattelua uudella tavalla. Suurkiitos urapolkuni uudistamisesta, Workday Designers!"
Pia Alapeteri Yrittäjä
"Kurssi etenee sujuvasti lyhyiden videopätkien avulla, jotka pohjustavat teemaa ja esittelevät erilaisia tehtäviä. Eniten kurssista saa varmasti irti jos on kaveri tai puoliso kenen kanssa pallotella tehtäviä ja niiden vastauksia."
Aissa Paronen Diginomadi

Kouluttajat

Aku Varamäki ja Paula Helle

Aku Varamäki ja Paula Helle

Työpäivämuotoilijat
Aku Varamäki ja Paula Helle ovat työpäivämuotoilijoita. Heidän yrityksensä Workday Designers on työelämän muotoilutoimisto, joka auttaa yksilöitä ja organisaatioita kehittämään muutoskyvykkyyttään sekä työntekijäkokemusta. 

Aku ja Paula tekevät ihmisistä neuvokkaita työelämän pirullisten ongelmien ratkaisijoita ja opettavat työelämätaitoja, joiden avulla ihmiset voivat jatkuvasti kehittää työtään ja itseään.

Lisätietoja www.workdaydesigners.com.

info@workdaydesigners.com

Kurssisisältö

Muotoiluprosessin kuusi vaihetta

Kurssi kuljettaa sinut muotoiluprosessin kuuden vaiheen läpi. Jokaiselle vaiheelle on kurssilla oma moduulinsa ja jokainen moduuli sisältää videoita ja tehtäviä. Sisältö on pilkottu pieniin kokonaisuuksiin ja lyhyisiin videoihin, jotta voit edetä kevyesti, omaan tahtiisi ja palata helposti haluamaasi sisältöön. Videoita voi seurata myös mobiilisti.

Tutkimusvaihe

Tutkimusvaiheessa käydään läpi sitä miksi itsetutkiskelu on uramuotoilussa tärkeää sekä autetaan tutustumaan omiin ajatuksiin neljän harjoituksen kautta.

Ongelmanmääritysvaihe

Ongelmanmääritysvaiheessa pohditaan todellisten ongelmien tunnistamisen tärkeyttä ja johdatetaan harjoituksen avulla ongelman juurisyyn äärelle.

Ideointivaihe

Ideointivaiheessa keskustellaan siitä, mikä on luovuuden merkitys muotoilussa ja mitkä ovat luovuuden esteitä. Neljän harjoituksen avulla kehitetään omaa ideointikyvykkyyttä ja siirrytään luomaan konkreettisia urasuunnitelmia.

Prototyyppivaihe

Prototyyppivaiheessa tutustutaan siihen, miten prototyyppejä hyödynnetään muotoilussa ja miten ne soveltuvat oman uran kehittämiseen. Harjoituksessa ideoidaan prototyyppejä oman urasuunnitelman edistämiseksi.

Testausvaihe

Testausvaiheessa keskitytään puhumaan testauksen merkityksestä ja tyypillisistä haasteista. Tehtävänä on tehdä konkreettinen testaussuunnitelma oman urasuunnitelman testaamiseksi.

Toteutusvaihe

Toteutusvaiheessa lähdetään toteuttamaan omaa urasuunnitelmaa testauksesta saatujen oppien mukaisesti.

Kurssimaksulla saat

Pääsy

verkkomateriaaliin

Kurssimaksulla saat verkkokurssimateriaalin käyttöösi kokonaiseksi vuodeksi. Voit palata katsomaan videoita tai kertaamaan tehtäviä koska tahansa.

Yhteisö

radikaalia yhteistyötä varten

Löydät Facebookista Uramuotoilijat Suomi -yhteisön, jossa kohtaat muita uramuotoilijoita. Radikaali yhteistyö on paras tapa löytää uusia näkökulmia ja verkostoitua.

Työkalut

elämää varten

Kurssilla opittavien asenteiden ja jaettavien tehtävien ansiosta voit muotoilla elämääsi ja uraasi uudelleen ja uudelleen. Näitä taitoja tulet varmasti tarvitsemaan vielä toisenkin kerran.

Kurssin hinta

€95,00 Normaali hinta Osta koulutus €95,00

Muotoile itsesi näköinen elämä!

Tästä se alkaa.

Osta kurssi